IMCongo

Innehåller annonser
1 tn+
Nedladdningar
Innehållsklassificering
Ingen åldersgräns
Skärmdumpsbild
Skärmdumpsbild
Skärmdumpsbild
Skärmdumpsbild
Skärmdumpsbild
Skärmdumpsbild
Skärmdumpsbild

Om appen

imcongo.com(IMCongo), den ledande fastighetsportalen i Demokratiska republiken Kongo (Kongo-Kinshasa), när det gäller onlinefastigheter och popularitet, tillhandahåller fastighetsproffs (mäklare, promotorer, fastighetsbyråer, ägare ...) en användare -vänlig plattform för marknadsföring av sina varor. För individer och organisationer som letar efter en fastighet att hyra eller sälja, erbjuder IMCongo den största databasen med annonser i DR Kongo. Dessutom har IMCongo-applikationen kraftfulla verktyg för forskningshjälp och kommunikation med annonsörer.

Stark lokal förankring
IMCongo, som lanserades 2011 (webbversion), möter den kongolesiska befolkningens specifika behov när det gäller att söka och marknadsföra fastigheter för uthyrning eller försäljning. Utformningen av webb- och mobilapplikationer tar hänsyn till lokala verkligheter och kultur (social och teknisk).

Kraftfulla verktyg och funktioner
IMCongos mobilapplikation är utrustad med verktyg och funktioner för att göra fastighetsmarknadsföring (annons) väldigt intuitiv å ena sidan, och å andra sidan för att ge en lätt och transparent sökupplevelse. Bland funktionerna kan vi nämna en flexibel sökmotor, ett internt meddelandesystem för att underlätta utbyte mellan användare (särskilt mellan annonsörer och "kunder"), ett varningssystem via e-post och aviseringar, statistiska verktyg, ...
Säkra fastigheter
Fastighetsmarknaden innebär risker som genereras av den socioekonomiska situationen. IMCongo har implementerat kontrollprocedurer vid publicering av fastigheter för att minska bedrägerier och bedrägerier så mycket som möjligt. Det är här vår slogan "säkra fastigheter" får sin fulla innebörd.
Uppdaterades den
31 maj 2022

Datasäkerhet

Säkerhet börjar med förståelsen av hur utvecklare samlar in och delar din data. Praxis för dataintegritet och säkerhet varierar beroende på användning, region och ålder. Utvecklaren har tillhandahållit denna information och kan uppdatera den med tiden.
Ingen data delas med tredje part
Läs mer om hur utvecklare deklarerar delning
Ingen data samlades in
Läs mer om hur utvecklare deklarerar insamling
Data krypteras när den skickas