IMCongo

Obsahuje reklamy
1 tis.+
Stiahnuté
Hodnotenie obsahu
Pre všetkých
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky
Snímka obrazovky

Informácie o aplikácii

imcongo.com (IMCongo), popredný realitný portál v Konžskej demokratickej republike (Kongo-Kinshasa), pokiaľ ide o online nehnuteľnosti a popularitu, poskytuje profesionálom v oblasti nehnuteľností (makléri, promotéri, realitné kancelárie, majitelia...) používateľa -priateľská platforma na propagáciu ich tovaru. Pre jednotlivcov a organizácie, ktoré hľadajú nehnuteľnosť na prenájom alebo predaj, IMCongo ponúka najväčšiu databázu inzerátov v Konžskej demokratickej republike. Aplikácia IMCongo má navyše výkonné nástroje na pomoc pri výskume a komunikáciu s inzerentmi.

Silné miestne korene
IMCongo, ktoré bolo spustené v roku 2011 (webová verzia), spĺňa špecifické potreby konžského obyvateľstva pri vyhľadávaní a propagácii nehnuteľností na prenájom alebo predaj. Dizajn webových a mobilných aplikácií zohľadňuje miestne reálie a kultúru (sociálnu a technologickú).

Výkonné nástroje a funkcie
Mobilná aplikácia IMCongo je vybavená nástrojmi a funkciami, vďaka ktorým je propagácia nehnuteľností (reklama) na jednej strane veľmi intuitívna a na druhej strane poskytuje ľahké a transparentné vyhľadávanie. Medzi funkcionality môžeme uviesť flexibilný vyhľadávací nástroj, interný systém zasielania správ na uľahčenie výmeny medzi používateľmi (najmä medzi inzerentmi a „zákazníkmi“), výstražný systém prostredníctvom e-mailu a upozornení, štatistické nástroje, ...
Bezpečná nehnuteľnosť
Trh s nehnuteľnosťami zahŕňa riziká vytvárané sociálno-ekonomickou situáciou. IMCongo zaviedlo kontrolné postupy pri zverejňovaní nehnuteľností s cieľom čo najviac obmedziť podvody a podvody. Tu naberá náš slogan „bezpečná nehnuteľnosť“ svoj plný význam.
Aktualizované
31. 5. 2022

Zabezpečenie údajov

Bezpečnosť sa začína porozumením tomu, ako vývojári zhromažďujú a zdieľajú vaše údaje. Postupy zabezpečenia a uchovávania údajov v súkromí sa môžu líšiť v závislosti od používania, regiónu a veku. Tieto informácie poskytol vývojár a môže ich časom aktualizovať.
S tretími stranami nie sú zdieľané žiadne údaje
Neboli zhromaždené žiadne údaje
Prenos údajov je šifrovaný