IMCongo

Hirdetéseket tartalmaz
1 E+
letöltés
Tartalom besorolása
Korhatár nélküli
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép

Az alkalmazásról

Az imcongo.com (IMCongo), a Kongói Demokratikus Köztársaság (Kongó-Kinshasa) vezető ingatlanportálja, az online ingatlanok és népszerűség tekintetében ingatlanszakértők (brókerek, promóciósok, ingatlanirodák, tulajdonosok stb.) felhasználót biztosít. -barát platform termékeik reklámozására. Bérbeadható vagy eladható ingatlant kereső magánszemélyek és szervezetek számára az IMCongo kínálja a Kongói Demokratikus Köztársaság legnagyobb hirdetési adatbázisát. Ezenkívül az IMCongo alkalmazás hatékony eszközökkel rendelkezik a kutatási segítségnyújtáshoz és a hirdetőkkel való kommunikációhoz.

Erős helyi gyökerek
A 2011-ben elindított (webes verzió) IMCongo megfelel a kongói lakosság speciális igényeinek a bérelhető vagy eladó ingatlanok keresése és népszerűsítése terén. A webes és mobil alkalmazások tervezése figyelembe veszi a helyi valóságot és kultúrát (társadalmi és technológiai).

Erőteljes eszközök és funkciók
Az IMCongo mobilalkalmazás olyan eszközökkel és funkciókkal van felszerelve, amelyek egyrészt nagyon intuitívvá teszik az ingatlanpromóciót (hirdetést), másrészt könnyű és átlátható keresési élményt nyújtanak. A funkciók között említhető egy rugalmas kereső, egy belső üzenetküldő rendszer, amely megkönnyíti a felhasználók közötti kommunikációt (különösen a hirdetők és az "ügyfelek" között), egy e-mailen és értesítéseken keresztüli figyelmeztető rendszer, statisztikai eszközök, ...
Biztonságos ingatlan
Az ingatlanpiac a társadalmi-gazdasági helyzet által generált kockázatokkal jár. Az IMCongo ellenőrzési eljárásokat vezetett be az ingatlanok közzétételében, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a csalásokat és csalásokat. Itt nyeri el teljes értelmét a "biztonságos ingatlan" szlogenünk.
Frissítve:
2022. máj. 31.

Adatbiztonság

A biztonság annak megértésével kezdődik, hogy miként gyűjtik és osztják meg a fejlesztők az adataidat. Az adatvédelemmel és -biztonsággal kapcsolatos gyakorlat a használattól, a régiótól és életkortól függően változhat. A fejlesztő adta meg ezeket az információkat, és idővel frissítheti őket.
Nem osztanak meg adatokat harmadik felekkel
További információ arról, hogy miként deklarálják a fejlesztők a megosztást
Nem történt adatgyűjtés
További információ arról, hogy miként deklarálják a fejlesztők a gyűjtést
Az adatok titkosítva vannak a továbbítás során.