IMCongo

Περιέχει διαφημίσεις
1 χιλ.+
Λήψεις
Αξιολόγηση περιεχομένου
Κατάλληλο για όλους
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης

Περιγραφή εφαρμογής

Το imcongo.com(IMCongo), η κορυφαία πύλη Real Estate στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (Κονγκό-Κινσάσα), όσον αφορά τα διαδικτυακά ακίνητα και τη δημοτικότητα, παρέχει στους επαγγελματίες ακινήτων (μεσίτες, προωθητές, κτηματομεσιτικά γραφεία, ιδιοκτήτες ...) έναν χρήστη -φιλική πλατφόρμα για την προώθηση των προϊόντων τους. Για άτομα και οργανισμούς που αναζητούν ακίνητο προς ενοικίαση ή πώληση, η IMCongo προσφέρει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων διαφημίσεων στη ΛΔ Κονγκό. Επιπλέον, η εφαρμογή IMCongo διαθέτει ισχυρά εργαλεία για ερευνητική βοήθεια και επικοινωνία με διαφημιστές.

Ισχυρές τοπικές ρίζες
Το IMCongo, που κυκλοφόρησε το 2011 (έκδοση web), καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες του πληθυσμού του Κονγκό στην αναζήτηση και προώθηση ακινήτων προς ενοικίαση ή πώληση. Ο σχεδιασμός εφαρμογών ιστού και φορητών συσκευών λαμβάνει υπόψη την τοπική πραγματικότητα και τον πολιτισμό (κοινωνική και τεχνολογική).

Ισχυρά εργαλεία και δυνατότητες
Η εφαρμογή για κινητά IMCongo είναι εξοπλισμένη με εργαλεία και λειτουργίες για να κάνει την προώθηση ακινήτων (διαφήμιση) πολύ διαισθητική αφενός και, αφετέρου, να παρέχει μια ελαφριά και διαφανή εμπειρία αναζήτησης. Μεταξύ των λειτουργιών μπορούμε να αναφέρουμε μια ευέλικτη μηχανή αναζήτησης, ένα εσωτερικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων για τη διευκόλυνση των ανταλλαγών μεταξύ των χρηστών (ιδίως μεταξύ διαφημιστών και "πελατών"), ένα σύστημα ειδοποίησης μέσω e-mail και ειδοποιήσεων, στατιστικά εργαλεία, ...
Ασφαλή ακίνητη περιουσία
Η αγορά ακινήτων εμπεριέχει κινδύνους που δημιουργούνται από την κοινωνικοοικονομική κατάσταση. Η IMCongo έχει εφαρμόσει διαδικασίες ελέγχου στη δημοσίευση ακινήτων για να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την απάτη και τις απάτες. Εδώ το σύνθημά μας «ασφαλές ακίνητα» παίρνει το πλήρες νόημά του.
Ενημερώθηκε στις
31 Μαΐ 2022

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλειά σας ξεκινά από την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι προγραμματιστές συλλέγουν και κοινοποιούν τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές απορρήτου και ασφάλειας δεδομένων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση, την περιοχή και την ηλικία σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τον προγραμματιστή και ενδέχεται να ενημερωθούν με την πάροδο του χρόνου.
Δεν κοινοποιούνται δεδομένα σε τρίτα μέρη
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δήλωσης κοινοποίησης από τους προγραμματιστές
Δεν συλλέχθηκαν δεδομένα
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δήλωσης συλλογής από τους προγραμματιστές
Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά