IMCongo

Садржи огласе
1 хиљ.+
Преузимања
Оцена садржаја
Сви
Слика снимка екрана
Слика снимка екрана
Слика снимка екрана
Слика снимка екрана
Слика снимка екрана
Слика снимка екрана
Слика снимка екрана

О овој апликацији

имцонго.цом(ИМЦонго), водећи портал за некретнине у Демократској Републици Конго (Конго-Киншаса), у смислу некретнина и популарности на мрежи, пружа професионалцима у области некретнина (Брокери, Промотери, Агенције за некретнине, власници…) корисника -пријатељска платформа за промоцију њихове робе. За појединце и организације које траже некретнину за изнајмљивање или продају, ИМЦонго нуди највећу базу података огласа у ДР Конгу. Поред тога, апликација ИМЦонго има моћне алате за помоћ у истраживању и комуникацију са оглашивачима.

Јаки локални корени
Покренут 2011. године (веб верзија), ИМЦонго задовољава специфичне потребе становништва Конга у потрази и промоцији некретнина за изнајмљивање или продају. Дизајн веб и мобилних апликација узима у обзир локалне реалности и културу (друштвену и технолошку).

Моћни алати и функције
Мобилна апликација ИМЦонго је опремљена алатима и функционалностима како би промоција некретнина (оглас) била веома интуитивна с једне стране, ас друге стране, да би пружила лагано и транспарентно искуство претраживања. Међу функционалностима можемо навести флексибилни претраживач, интерни систем за размену порука који олакшава размену између корисника (посебно између оглашивача и „купаца“), систем упозорења путем е-поште и обавештења, статистичке алате, ...
Сигурне некретнине
Тржиште некретнина укључује ризике које генерише социо-економска ситуација. ИМЦонго је имплементирао контролне процедуре у објављивању некретнина како би смањио преваре и преваре што је више могуће. Ту наш слоган „сигурне некретнине“ добија свој пуни смисао.
Ажурирано:
31. 5. 2022.

Безбедност података

Предуслов безбедности је да разумете како програмери прикупљају и деле ваше податке. Праксе за приватност и безбедност података могу да се разликују у зависности од коришћења, региона и узраста. Програмер је пружио те информације и може да их ажурира током времена.
Подаци се не деле са трећим странама
Сазнајте више о томе како програмери објављују дељење
Нема прикупљених података
Сазнајте више о томе како програмери објављују прикупљање
Подаци се шифрују током преноса