IMCongo

Ietver reklāmas
1 tūkst.+
Lejupielādes
Satura vērtējums
Visiem
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls

Par šo lietotni

imcongo.com (IMCongo), vadošais nekustamo īpašumu portāls Kongo Demokrātiskajā Republikā (Kongo-Kinšasa), tiešsaistes īpašumu un popularitātes ziņā nodrošina nekustamā īpašuma profesionāļiem (mākleriem, reklamētājiem, nekustamā īpašuma aģentūrām, īpašniekiem utt.) lietotāju. -draudzīga platforma savu preču reklamēšanai. Privātpersonām un organizācijām, kas meklē īpašumu īrēšanai vai pārdošanai, IMCongo piedāvā lielāko sludinājumu datubāzi Kongo DR. Turklāt lietojumprogrammā IMCongo ir jaudīgi rīki palīdzības sniegšanai pētniecībā un saziņai ar reklāmdevējiem.

Spēcīgas vietējās saknes
IMCongo tika palaists 2011. gadā (tīmekļa versija), un tas atbilst Kongo iedzīvotāju īpašajām vajadzībām, meklējot un reklamējot īpašumus, kas tiek izīrēti vai pārdošanai. Tīmekļa un mobilo lietojumprogrammu dizainā tiek ņemta vērā vietējā realitāte un kultūra (sociālā un tehnoloģiskā).

Jaudīgi rīki un funkcijas
IMCongo mobilā lietojumprogramma ir aprīkota ar rīkiem un funkcijām, lai padarītu nekustamā īpašuma reklamēšanu (reklāmu) ļoti intuitīvu, no vienas puses, un, no otras puses, nodrošinātu vieglu un caurspīdīgu meklēšanas pieredzi. Starp funkcijām mēs varam minēt elastīgu meklētājprogrammu, iekšējo ziņojumapmaiņas sistēmu, lai atvieglotu apmaiņu starp lietotājiem (jo īpaši starp reklāmdevējiem un "klientiem"), brīdināšanas sistēmu pa e-pastu un paziņojumiem, statistikas rīkus, ...
Drošs nekustamais īpašums
Nekustamā īpašuma tirgus ietver riskus, ko rada sociāli ekonomiskā situācija. IMCongo ir ieviesusi kontroles procedūras nekustamo īpašumu publicēšanā, lai pēc iespējas samazinātu krāpšanu un krāpniecību. Šeit mūsu sauklis "drošs nekustamais īpašums" iegūst pilnu nozīmi.
Atjaunināta
2022. gada 31. maijs

Datu drošība

Drošība sākas ar izpratni par to, kā izstrādātāji vāc un kopīgo jūsu datus. Datu konfidencialitātes un drošības prakse var atšķirties atkarībā no izmantojuma, reģiona un vecuma. Izstrādātājs ir sniedzis šo informāciju un laika gaitā var to atjaunināt.
Dati netiek kopīgoti ar trešajām pusēm
Uzziniet vairāk par to, kā izstrādātāji norāda datu kopīgošanu.
Dati netiek vākti
Uzziniet vairāk par to, kā izstrādātāji norāda datu vākšanu.
Dati tiek šifrēti pārsūtīšanas laikā