IMCongo

Sisältää mainoksia
1 t.+
Lataukset
Sisällön ikärajoitus
Kaikki
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus
Kuvakaappaus

Tietoa sovelluksesta

imcongo.com(IMCongo), johtava kiinteistöportaali Kongon demokraattisessa tasavallassa (Kongo-Kinshasa), online-kiinteistöjen ja suosion perusteella tarjoaa kiinteistöalan ammattilaisille (välittäjille, järjestäjille, kiinteistötoimistoille, omistajille…) käyttäjän -ystävällinen foorumi tuotteidensa mainostamiseksi. Yksityishenkilöille ja organisaatioille, jotka etsivät kiinteistöä vuokrattavaksi tai myytäväksi, IMCongo tarjoaa Kongon demokraattisen tasavallan suurimman ilmoitustietokannan. Lisäksi IMCongo-sovelluksessa on tehokkaat työkalut tutkimusapuun ja kommunikointiin mainostajien kanssa.

Vahvat paikalliset juuret
Vuonna 2011 lanseerattu (verkkoversio) IMCongo täyttää Kongon väestön erityistarpeet vuokrattavien tai myytävien kiinteistöjen etsimisessä ja mainostamisessa. Verkko- ja mobiilisovellusten suunnittelussa otetaan huomioon paikalliset realiteetit ja kulttuuri (sosiaalinen ja teknologinen).

Tehokkaat työkalut ja ominaisuudet
IMCongo-mobiilisovellus on varustettu työkaluilla ja toiminnallisuuksilla, jotka tekevät kiinteistöjen markkinoinnista (mainokset) toisaalta erittäin intuitiivisen ja toisaalta tarjoavat kevyen ja läpinäkyvän hakukokemuksen. Toiminnoista voidaan mainita joustava hakukone, sisäinen viestintäjärjestelmä, joka helpottaa käyttäjien välistä vaihtoa (erityisesti mainostajien ja "asiakkaiden" välillä), hälytysjärjestelmä sähköpostilla ja ilmoituksilla, tilastotyökalut, ...
Turvallinen kiinteistö
Kiinteistömarkkinoihin liittyy sosioekonomisen tilanteen synnyttämiä riskejä. IMCongo on ottanut käyttöön valvontamenettelyjä kiinteistöjen julkaisemisessa vähentääkseen petoksia ja huijauksia mahdollisimman paljon. Tässä iskulauseemme "turvallinen kiinteistö" saa täyden merkityksensä.
Päivitetty
31.5.2022

Dataturvallisuus

Turvallisuus alkaa siitä, että ymmärrät, miten kehittäjät keräävät ja jakavat dataasi. Datan yksityisyys- ja tietoturvatoimet saattavat vaihdella käytön, alueen ja iän mukaan. Kehittäjä on antanut nämä tiedot ja saattaa päivittää niitä myöhemmin.
Dataa ei jaettu kolmansille osapuolille
Lue, miten kehittäjät ilmoittavat jakamisesta
Dataa ei ole kerätty
Lue, miten kehittäjät ilmoittavat keräämisestä
Data salataan siirron ajaksi